Poprzedni temat «» Następny temat
Dlaczego?
Autor Wiadomość
jaskierro
szeregowy

Dołączył: 06 Lip 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-07-07, 12:44   Dlaczego?

Mam takie pytanie.
W czoraj odrzymałem klucz do Medal of Honor 2010 zrobiłem wszystko tak jak należy, ale gdy chce aktywować klucz to pisze że klucz został juz użyty.
http://img94.imageshack.us/f/dlaczego.png/
Oto screen. Dlaczego??? ;[
 
 
Sharp^Claw 
szeregowy

Dołączył: 25 Cze 2010
Posty: 42
Wysłany: 2010-07-07, 17:14   

Chyba nikt nic na to nie poradzi. Dostałeś klucz->dostałeś i zawsze mogą być podejrzenia o wymuszenie drugiego :(
 
 
krysik87 
szeregowy

Dołączył: 06 Lip 2010
Posty: 8
Wysłany: 2010-07-07, 17:18   

ja mam ten sam problem tylko ze wpisywalem key na stronce, pozniej wyszedl mi komunikat ze serwery maja przeciazone a pozniej ze klucz juz jest w uzytku...
napisalem o ty do supportu ea, moze to cos da
 
 
 
jaskierro
szeregowy

Dołączył: 06 Lip 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-07-07, 19:01   

Tak wiem jak to wygląda :/
Może admin który wysyłał mi klucz pomyl się i wysłał mi ten co nie trzeba... Szkoda :(
 
 
ChemicalRider 
ganerał armii

Pomógł: 8 razy
Wiek: 29
Dołączył: 25 Wrz 2007
Posty: 525
Wysłany: 2010-07-07, 20:06   

Klucze są wysyłane dobrym systemem który zapobiega wysyłania jednego klucza kilku osobom.

Na początku samym była afera związana z komunikatami "Klucz jest już w użyciu" jednak teraz zdarza się o wiele mniej takich przypadków.

Wpływ na ten komunikat może mieć również wpisanie klucza wpierw przez clienta bety zamiast aktywować go na stonce - podobno to tez może zablokować klucz.

Nie dostaliśmy żadnej odpowiedzi od EA Polska co mamy robić z takimi przypadkami. Jedyne co mogę poradzić to skontaktować się z http://support.ea.com/chat w godzinach wieczornych (wtedy są ich godziny pracy) i spróbować poprosić o nowy klucz (podając im stary klucz). Jeśli jednak klucz na prawdę jest w użyciu przez kogoś innego support poda nam na kogo jest zarejestrowany i raczej nam podziękuje.
_________________
MoHCenter Team, www.mohcenter.pl www.moh-center.com
 
 
krysik87 
szeregowy

Dołączył: 06 Lip 2010
Posty: 8
Wysłany: 2010-07-08, 11:27   

a nie ma jakiegos generatora kluczy, tzn takiego ze wpisze ten redemption code z mohcenter i on mi wygeneruje klucz do bety ? słyszał ktoś o takim key genie ? ;]
 
 
 
ChemicalRider 
ganerał armii

Pomógł: 8 razy
Wiek: 29
Dołączył: 25 Wrz 2007
Posty: 525
Wysłany: 2010-07-08, 11:37   

Przecież aby móc grać w bete trzeba ten otrzymany klucz od nas wpisać na http://www.medalofhonor.com/pl_PL/beta gdzie następnie generuje się nowy klucz który należy wpisać po wejściu do gry..
_________________
MoHCenter Team, www.mohcenter.pl www.moh-center.com
 
 
krysik87 
szeregowy

Dołączył: 06 Lip 2010
Posty: 8
Wysłany: 2010-07-08, 12:54   

Chemik, no tylko ze ja wpisywalem na http://www.medalofhonor.com/pl_PL/beta i po wpisaniu komunikat w stylu our servers are overloaded please try again later, a jak probowalem later to key is already in use. Pisałem z tym do supportu ea ale sie strasznie opierdalają ;]
 
 
 
ChemicalRider 
ganerał armii

Pomógł: 8 razy
Wiek: 29
Dołączył: 25 Wrz 2007
Posty: 525
Wysłany: 2010-07-08, 14:06   

@krysik87 w twoim przypadku może zadziałać wyczyszczenie pamięci cache z przeglądarki i spróbować ponownie wpisać kod.

Cytat:
Jak wyczyścić pamięć cache przeglądarki?

Prawdą jest, że przepełniona pamięć cache może zwalniać pracę przeglądarki, a nawet powodować jej zatrzymanie. Kto by chciał mieć takie problemy? Na pewno nie my. Zabierzmy się więc do czyszczenia pamięci cache. Z jakiej przeglądarki korzystasz? Poniżej zamieszczono instrukcje dotyczące następujących przeglądarek:

* Internet Explorer 6.x dla systemu Windows
* Firefox 1.x dla systemu Windows lub komputerów Macintosh

Jeśli używasz innej przeglądarki lub wersja Twojej przeglądarki różni się od powyższych, skorzystaj z jej menu „Pomocy”, aby uzyskać informacje na temat odpowiedniej metody czyszczenia pamięci cache.

Internet Explorer 6.x dla systemu Windows

1. Z menu „Narzędzia” wybierz polecenie „Opcje internetowe”. Spowoduje to otwarcie okna „Opcje internetowe”.
2. Aktywna powinna być karta „Ogólne” (jest to pierwsza karta od lewej strony w górnej części okna). Jeśli karta ta nie jest aktywna, wybierz ją.
3. Znajdź obszar „Tymczasowe pliki internetowe” i kliknij umieszczony w nim przycisk „Usuń pliki”. Spowoduje to otwarcie okna „Usuwanie plików”.
4. W oknie tym możesz bezpośrednio kliknąć przycisk „OK” lub najpierw zaznaczyć pole wyboru „Usuń całą zawartość offline”, jeśli chcesz wykonać tę operacje — po czym kliknąć przycisk „OK”. Operacja ta może potrwać kilka chwil. Okno „Usuwanie plików” zostanie zamknięte i powrócisz do okna „Opcje internetowe”.
5. Znajdź obszar „Historia” i kliknij umieszczony w nim przycisk „Wyczyść historię”. Spowoduje to otwarcie okna monitu z komunikatem zaczynającym się od słów „Czy na pewno...”. Kliknij przycisk „Tak”. Okno zostanie zamknięte, po czym zostanie z powrotem wyświetlone okno „Opcje internetowe”.
6. Kliknij przycisk „OK” w dolnej części okna Opcje internetowe.
7. Zamknij przeglądarkę Internet Explorer i uruchom ją ponownie.

Firefox 1.x dla systemu Windows lub komputerów Macintosh

1. System Windows: Z menu „Tools” (Narzędzia) wybierz polecenie „Options” (Opcje). Zostanie otwarte okno „Options” (Opcje).
Komputer Macintosh: Z menu „Firefox” (jest to pierwsze menu od lewej strony w górnej części okna) wybierz polecenie „Preferences” (Preferencje). Zostanie otwarte okno Preferences (Preferencje).
2. Kliknij ikonę „Privacy” (Prywatność) — jest to ikona kłódki znajdująca się z lewej strony.
3. Kliknij przycisk „Clear” (Wyczyść) w obszarze „Cache” (Pamięć cache).
4. Kliknij przycisk „OK” w dolnej części okna.
5. Zamknij przeglądarkę Firefox i uruchom ją ponownie.

_________________
MoHCenter Team, www.mohcenter.pl www.moh-center.com
 
 
krysik87 
szeregowy

Dołączył: 06 Lip 2010
Posty: 8
Wysłany: 2010-07-08, 14:47   

to samo mi powiedzieli goscie z ea ale nie pomoglo... spytalem sie czy nie moga mi wyslac klucza aktywacyjnego do gry na maila, zobaczymy co odpisza ;]
 
 
 
krysik87 
szeregowy

Dołączył: 06 Lip 2010
Posty: 8
Wysłany: 2010-07-09, 09:41   

a jednak sie da :) dostalem od ea nowy redemption key i wszysto działa
 
 
 
zdyl
szeregowy

Dołączył: 08 Lip 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-07-10, 11:44   

Kurde pomóżcie chlopaki ja mam taki problem. Godzine temu wlaczylem pierwszy raz moh beta i gralem tak sobie z 30min bez zadnych problemow. Przed chwila probowalem wejsc do gry no ok loguje sie wpisuje email haslo i co odziwo zapytalo mnie znowu o klucz jak juz wczesniej podawalem. No i dobra wpisuje klucz a tu wyskakuje PC_DIALOG_LOGIN_FAILED_REG_CODE_ALREADY_IN_USE . Czy mozna temu zaradzić? Bo chciałbym sobie popykać a tu taka lipa :(
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group



Copyright by MoHCenter.pl (C) 2010