Poprzedni temat «» Następny temat
Wielki problem
Autor Wiadomość
Artur 
młodszy chorąży


Pomógł: 5 razy
Wiek: 28
Dołączył: 08 Gru 2007
Posty: 470
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2010-07-08, 23:51   

Hmmm, dziwne, a może nie :mrgreen:

Jeszcze ani razu mi nie wywaliło... A mam Viste i karte graficzną Nvidia (bo ktoś wyskoczył z tym, że na to ma wpływ wersja systemu czy karta graficzna)...

Żeby jeszcze śmieszniej było, system jest 64 bitowy ;)


Tak czytając te wiadomości wychodzi na to, że macie tak zaśmiecony system, że beta jest u was alfą ;) I dlatego po zainstalowaniu nowego systemu (te przesiadki na Seven) pomagają ;)

Tak na marginesie, chyba wiecie, że miminalne wymagania to Windows XP Service Pack 3 (nie SP 2) ;)


Jeśli chodzi o sterowniki graficzne, w przypadku bety to najnowsze są najlepsze (do dnia wydania bety).
_________________
Umysł jest wojownikiem, a wojownik jest umysłem.
 
 
 
Sharp^Claw 
szeregowy

Dołączył: 25 Cze 2010
Posty: 42
Wysłany: 2010-07-09, 13:46   

Coś dziwnego z tą betą się dzieje, bo najśmieszniejsze jest to, że nie wpisywałem żadnego klucza tylko logowałem się w grze na stary e-mail z battlefield 2 ALE UWAGA: demo :D Otóż grałem sobie kiedyś w bf2 demo i battlefield heroes. Może jakiś związek dzięki temu nastąpił :D Grałem przed 21 czerwca to najprawdopodobniej nastąpił :D
 
 
Artur 
młodszy chorąży


Pomógł: 5 razy
Wiek: 28
Dołączył: 08 Gru 2007
Posty: 470
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2010-07-09, 17:09   

Czytałem właśnie o tym w czasie rozpoczęcia tej bety, że EA korzysta z tych samych kluczy do różnych bet gier. Dlatego może pasować klucz z bety BF albo C&C w MOH :P

I szczerze nic dziwnego, po trzech takich betach, długośc kodu do wpisania by już osiągneła z 50 znaków :P
_________________
Umysł jest wojownikiem, a wojownik jest umysłem.
 
 
 
wirklit
szeregowy

Dołączył: 06 Lip 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-07-09, 17:48   

Ja się pytałem na takim jednym forum do koleś powiedział że klucz od bety BFBC2 nie działa :(
Szkoda, że sam nie spróbowałem
 
 
piotr432 
starszy szeregowy


Wiek: 22
Dołączył: 06 Gru 2009
Posty: 48
Skąd: Okolice Łodzi
Wysłany: 2010-07-12, 16:10   

Miejmu nadzje że jak gra wyjdzie to nie będzie takich problemów
 
 
 
JacekPL 
starszy sierżant sztabowy

Pomógł: 4 razy
Wiek: 26
Dołączył: 18 Paź 2007
Posty: 418
Wysłany: 2010-07-13, 17:26   

A tak z innej beczki. Mieliscie kiedys w MOHu MP7A1?? ja dzis dostalem mam 7 lvl w Spec Ops ale jak wyszedlem z serwera to juz go wcielo.
 
 
wirklit
szeregowy

Dołączył: 06 Lip 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-07-14, 09:26   

No właśnie mi się dzisiaj pojawił :D Fajnie się nim cięło.
 
 
KondzikS 
Moderator


Pomógł: 19 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Kwi 2009
Posty: 544
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2010-07-14, 10:40   

Pytał ktoś o antycheata...
Chyba będzie PunkBuster - sam nie wiem co o tym myśleć :?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group



Copyright by MoHCenter.pl (C) 2010