Poprzedni temat «» Następny temat
Błędy techniczne zwiazane z działaniem gry.
Autor Wiadomość
Olson 
starszy szeregowy


Pomógł: 2 razy
Wiek: 26
Dołączył: 03 Maj 2010
Posty: 81
Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-07-06, 21:06   

ja jak zmienie sobie ustawienia klasy tzn dodam celownik laserowy i nastepnie klikam SAVE to wywala mnie do pulpitu :evil:
_________________
 
 
piotr432 
starszy szeregowy


Wiek: 22
Dołączył: 06 Gru 2009
Posty: 48
Skąd: Okolice Łodzi
Wysłany: 2010-07-06, 21:17   

Miejmy nadziej , że patch pomoże
 
 
 
kararaka
szeregowy

Dołączył: 06 Lip 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-07-06, 22:37   

nie da się przypisać pod prawy przycisk myszy chodzenia do tyłu. :(
też tak macie?


a.
 
 
maciek9606 
szeregowy

Dołączył: 30 Cze 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-07-07, 01:36   

Nick napisał/a:
Mam to samo. Rozwiązanie: graj w Rangerach, ten problem występuje tylko u Rebeliantów.
Szkoda, bo AKS74u to jak dla mnie najlepsza broń w grze... A u Rangerów nie dostaniesz.

Zgadzam się. W Rangerach to nie występuje, a jak już występuje to rzadko. Raz zabiłem 13, czy 14 wrogów nie ginąc przy tym w Rangerach i mi nie wywaliło, a w rebeliantach to od razu gra znika. Co do AKS - a to ja wolę M4, ale to tylko mój gust.
 
 
75th 
szeregowy

Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2010
Posty: 8
Wysłany: 2010-07-07, 11:27   

Ja robię tak, że trzeci kill nie robię z głównej (tutaj jakieś AK) tylko np z pistoletu. Póki co działa i nie wywala mnie.
 
 
Nick 
pułkownik


Pomógł: 43 razy
Wiek: 24
Dołączył: 16 Paź 2007
Posty: 1329
Wysłany: 2010-07-07, 15:55   

Cytat:
Ja robię tak, że trzeci kill nie robię z głównej (tutaj jakieś AK) tylko np z pistoletu. Póki co działa i nie wywala mnie.


hm no spróbuję, dzięki za radę.

edit: działa, dzięki :)
 
 
F.E.A.R22 
szeregowy

Dołączył: 08 Lip 2010
Posty: 1
  Wysłany: 2010-07-08, 14:37   Błedy techniczne

Głównie wnerwia mnie to że po 4 zabiciach bez śmierci w broni głównej u rebeliantów wywala mnie do pulpitu :evil: a w rangerach po 8. Tak samo jest jak zmieniam broń po śmierci. Muszę chodzić całą rundę z jedną klasą bo jak zmieniam to mnie wywala! Ale mam nadzieję że wyjdzie jakiś patch który to poprawi.
 
 
Nick 
pułkownik


Pomógł: 43 razy
Wiek: 24
Dołączył: 16 Paź 2007
Posty: 1329
Wysłany: 2010-07-09, 22:09   

Wszem i wobec ogłaszam, że gra nie crashuje na Win7.
 
 
Krzychu253
szeregowy

Dołączył: 17 Lip 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-07-17, 10:25   

Crashuje, crashuje...
Mam Win7 64-bit i wywala mnie, kiedy zmieniam obłożenie klawiszy.

Chciałbym jeszcze dodać, że przy dołączaniu do jakiegoś serwera po kliknięciu join przez jakiś czas nic się nie dzieje i dopiero po chwili zmienia się ekran (może tak miało być, ale według mnie powinno wyskoczyć jakieś okienko żeby wiedzieć, że coś się dzieje). Nie dotyczy to dołączania do gry znajomego (wtedy wyskakuje okienko "joining")
 
 
kewin
starszy kapral

Dołączył: 05 Lip 2010
Posty: 164
Wysłany: 2010-08-04, 23:17   

Ja też znalazłem parę błędów:
- Przy odświeżaniu serwerów podczas przesuwania listy często wszystkie znikają
- Głupi system spawnów
- Niedziałające kółko myszki
- Przy dołączaniu do jakiegoś serwera po kliknięciu join przez jakiś czas nic się nie dzieje.
Mam pytanie czy będą jeszcze jakieś bety na PC?
 
 
Cryptonit 
szeregowy

Wiek: 32
Dołączył: 10 Lip 2010
Posty: 2
Skąd: Pabianice
Wysłany: 2010-08-05, 13:16   

Wszem i wobec dementuje crashe na win7 ;) .. w dodatku beta juz sie skonczyla i raczej już nie wróci.. teraz czekac na premiere ;)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group



Copyright by MoHCenter.pl (C) 2010