Poprzedni temat «» Następny temat
Pytanie o sprzęt
Autor Wiadomość
deltaboy12
szeregowy

Dołączył: 11 Wrz 2010
Posty: 6
Wysłany: 2010-10-11, 19:20   

Hej. No ja troche wyleciałem z tematu sprzętu, ale (może dlatego że to beta... albo dlatego ze mam XP) mój komputer nie spełnia rozsądnych wymagań ale śmigała na najwyższych wymaganiach i w rozdzielczości HD. Czy w ostatecznej wersji gry też będzie mi tak śmigać ? Jak uważacie ?
Procesor: AMD X2 Athlon 2,56
Karta Graficzna: GeForce GT220 1GB
RAM: 3,2 GB
Windows XP
 
 
ChemicalRider 
ganerał armii

Pomógł: 8 razy
Wiek: 28
Dołączył: 25 Wrz 2007
Posty: 525
Wysłany: 2010-10-11, 21:52   

deltaboy12 napisał/a:
Hej. No ja troche wyleciałem z tematu sprzętu, ale (może dlatego że to beta... albo dlatego ze mam XP) mój komputer nie spełnia rozsądnych wymagań ale śmigała na najwyższych wymaganiach i w rozdzielczości HD. Czy w ostatecznej wersji gry też będzie mi tak śmigać ? Jak uważacie ?
Procesor: AMD X2 Athlon 2,56
Karta Graficzna: GeForce GT220 1GB
RAM: 3,2 GB
Windows XP


Być może tak. Jestem ciekaw czy Ci procek czasami nie blokuje pełnej mocy tej karty graficznej..
_________________
MoHCenter Team, www.mohcenter.pl www.moh-center.com
 
 
deltaboy12
szeregowy

Dołączył: 11 Wrz 2010
Posty: 6
Wysłany: 2010-10-13, 17:37   

Wiesz co... nie umiem Ci odpowiedzieć :D
Procek miał być X2 3,0 ale okazało się że moja płyta głowna nie pociągnie tego i wyszło że maksymalnie moze byc 2,56
 
 
Mefi
szeregowy

Dołączył: 29 Wrz 2010
Posty: 13
Wysłany: 2010-10-16, 08:03   

jak myślicie na lapku
AMD Turion 2,0
4gb ramu i grafice 8400M GS 256 czy jakoś tak ;p
system w7
- wiem ze lapek nie jest do gier ale tan na oko pytam się
- testował ktoś na podobnym zestawie
_________________
Xfire: mefio19
------
 
 
ChemicalRider 
ganerał armii

Pomógł: 8 razy
Wiek: 28
Dołączył: 25 Wrz 2007
Posty: 525
Wysłany: 2010-10-16, 10:41   

Mefi napisał/a:
jak myślicie na lapku
AMD Turion 2,0
4gb ramu i grafice 8400M GS 256 czy jakoś tak ;p
system w7
- wiem ze lapek nie jest do gier ale tan na oko pytam się
- testował ktoś na podobnym zestawie


Bardzo wątpię abyś mógł na tym grać na przyzwoitych warunkach - o ile w ogóle się gra uruchomi.
_________________
MoHCenter Team, www.mohcenter.pl www.moh-center.com
 
 
abuelo86
szeregowy

Dołączył: 27 Gru 2010
Posty: 1
Wysłany: 2010-12-27, 19:58   

Witam,
moje pyt jest następujące, posiadam lapka z Radeonem 5650hd i przy próbie uruchomienia gry wyskakuje mi błąd że nie znaleziono pliku PsyhX. Wiem, że to obsługuje Nvida ale czy to oznacza ze nie pogram sobie w MoH :?: :evil:
da się jakoś obejść??
System pokazuje,że sterowniki są aktualne direct tez...zna Ktoś jakąś rade??
Z góry dziękuje za odp
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group



Copyright by MoHCenter.pl (C) 2010