Poprzedni temat «» Następny temat
MOHAA - Windows 7
Autor Wiadomość
bufu
szeregowy

Dołączył: 14 Sty 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-01-14, 12:50   MOHAA - Windows 7

czy gra bedzie dziala? interesuje mnie tylko tryb multiplayer. pozdrawiam.
 
 
Mike_Powell 
sierżant sztabowy


Pomógł: 4 razy
Wiek: 25
Dołączył: 27 Lip 2008
Posty: 375
Skąd: Suwałki
Wysłany: 2010-01-14, 14:23   

Myślę że będzie działała, spróbuj zainstalować.
 
 
 
Mulko
starszy kapral

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 15 Sty 2009
Posty: 156
Wysłany: 2010-01-14, 16:31   

a ja myślę że nie :D
no chyba że by było coś że możesz na innym windowsie grac
 
 
Nick 
pułkownik


Pomógł: 43 razy
Wiek: 24
Dołączył: 16 Paź 2007
Posty: 1329
Wysłany: 2010-01-14, 18:16   

bufu, będzie działać, Artur opisze Ci co robić ;)
 
 
bufu
szeregowy

Dołączył: 14 Sty 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-01-15, 09:38   

Mike_Powell napisał/a:
Myślę że będzie działała, spróbuj zainstalować.

zainstalowalem no i ogolnie gra sie wlacza ale gdy chce zagrac to juz jest problem. ;p a wiec do momentu odpalenia gry jest ok. ale jesli chodzi o samo granie to nie da rady. wylacza sie. ;p

Mulko napisał/a:
no chyba że by było coś że możesz na innym windowsie grac

na innym windowsie nie bede gral bo mam oryginalnego windowsa 7.. tak ze nie bede przerzucial sie spowrotem na xp'ka. chyba ze miales na mysli cos co zmyli mohaa ze niby mam windowsa xp. ale czy cos takiego jest.? nie wiem.

Cytat:
bufu, będzie działać, Artur opisze Ci co robić ;)

w takim razie czekam z niecierpliwoscia na wskazowki. ;) pozdrawiam.
 
 
Artur 
młodszy chorąży


Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 08 Gru 2007
Posty: 470
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2010-01-15, 13:08   

Jak wy instalujecie te systemy to ja nie wiem, na Viście i to 64 bitowej mi nawet Quake2 działa dobrze, a wy problem macie z MOH:AA...

Windows 7 jest nowym systemem, więc aktualizacje obowiązkowe do wszystkiego (system, karta graficzna, karta muzyczna (w niektórych grach powoduje problem).

Jeśli to nie pomoże, a masz wresje Profesional albo lepszą to próbuj poprzez zgodność albo Tryb XP (jeśli twój procesor obsługuje ten tryb).



GRA ORYGINALNA ?
_________________
Umysł jest wojownikiem, a wojownik jest umysłem.
 
 
 
ChrisPL 
szeregowy


Wiek: 31
Dołączył: 26 Kwi 2008
Posty: 37
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2010-04-20, 19:45   

Man gra działa na windows 7, sam używam 7ki. Jeśli masz jakiś problem po odpaleniu gry to możliwe, że posiadasz sterowniki od MS co skutkuje nie działaniem niektórych gier.
 
 
 
MichalR 
szeregowy

Wiek: 43
Dołączył: 25 Lut 2012
Posty: 4
Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-02-25, 21:09   

Ja mam oryginalnego Windowsa 7 i oryginalną grę (pakiecik na 10-cio lecie) i nie działa. Wywala mi komunikat o OpenGL.

Co zrobić?
 
 
Nick 
pułkownik


Pomógł: 43 razy
Wiek: 24
Dołączył: 16 Paź 2007
Posty: 1329
Wysłany: 2012-02-25, 21:39   

zainstalować sterowniki do karty graficznej
 
 
MichalR 
szeregowy

Wiek: 43
Dołączył: 25 Lut 2012
Posty: 4
Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-02-25, 22:11   

Nick napisał/a:
zainstalować sterowniki do karty graficznej


zainstalowałem ze strony amd i dalej wywala mi komunikat:
Kod:
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
 
 
KondzikS 
Moderator


Pomógł: 19 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Kwi 2009
Posty: 544
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2012-02-25, 23:20   

Przeinstaluj grę.
 
 
MichalR 
szeregowy

Wiek: 43
Dołączył: 25 Lut 2012
Posty: 4
Skąd: Kraków
  Wysłany: 2012-02-26, 13:15   

działa tylko w niskiej rozdzielczości, w zasadzie w najniższej
 
 
KondzikS 
Moderator


Pomógł: 19 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Kwi 2009
Posty: 544
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2012-02-26, 17:02   

Ściągnij i zainstaluj OpenGL (pamiętaj by wersja była zgodna z Twoim system operacyjnym).
 
 
MichalR 
szeregowy

Wiek: 43
Dołączył: 25 Lut 2012
Posty: 4
Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-02-26, 22:37   

ściągałem, instalowałem, dalej kicha
tylko najniższa rozdzielczość chodzi :(
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group



Copyright by MoHCenter.pl (C) 2010