Poprzedni temat «» Następny temat
Pytanie czy sobie komp poradzi
Autor Wiadomość
dorian_2010
szeregowy

Dołączył: 05 Lis 2012
Posty: 2
Wysłany: 2012-11-05, 12:58   Pytanie czy sobie komp poradzi

Witam.Zainstalowałem grę i bardzo muli -spowolniony dźwięk gra nie nabiera tempa.
procesor AMD TURION II P560 DUAL-CORE
pamięć RAM 3 GB
grafika ATI MOBILITY RADEON HD 4250 GRAPHICS
typ systemu 64 bitowy
2 rdzenie
Proszę o pomoc czy przy tym może ruszyć i gdzie występuje błąd.Pozdrawiam
 
 
KjUb 
starszy szeregowy


Pomógł: 1 raz
Wiek: 33
Dołączył: 08 Lis 2007
Posty: 49
Skąd: GDYNIA
Wysłany: 2012-11-05, 13:27   

niestety 2 rdzenie to minimum do tej gry, sam mam 2 i gram na średnich ustawieniach, bo na ultra zacinało się wszystko, nawet muzyka o_O (mimo że mam 4GB ramu i kartę 1GB)
_________________
 
 
 
Rain 
starszy plutonowy


Pomógł: 3 razy
Wiek: 35
Dołączył: 15 Paź 2010
Posty: 236
Skąd: Łódź
Wysłany: 2012-11-05, 13:37   

1. Przede wszystkim aktualizacja sterowników od grafy.
2. Wyłączenie synchronizacji pionowej.
3. Zmniejszenie detali - min, wyłączenie blura, antialiasingu itp.
4. Grzebanie w cfg aby zmniejszyć ustawienia grafiki ;]
_________________
 
 
dorian_2010
szeregowy

Dołączył: 05 Lis 2012
Posty: 2
Wysłany: 2012-11-05, 13:49   

Rain napisał/a:
1. Przede wszystkim aktualizacja sterowników od grafy.
2. Wyłączenie synchronizacji pionowej.
3. Zmniejszenie detali - min, wyłączenie blura, antialiasingu itp.
4. Grzebanie w cfg aby zmniejszyć ustawienia grafiki ;]

Steroniki do grafiki zaktualizowałem.Gdzie wyłącza się synchronizację pionową,wyłącza blur,antialiasing?Pozdrawiam
 
 
KondzikS 
Moderator


Pomógł: 19 razy
Wiek: 25
Dołączył: 15 Kwi 2009
Posty: 544
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2012-11-05, 20:38   

Cieniutki ten sprzęt, nie pograsz płynnie.
 
 
Rain 
starszy plutonowy


Pomógł: 3 razy
Wiek: 35
Dołączył: 15 Paź 2010
Posty: 236
Skąd: Łódź
Wysłany: 2012-11-05, 20:48   

Polecam poniższy link - kreator cfg do MoH:W

LINK
_________________
 
 
ChemicalRider 
ganerał armii

Pomógł: 8 razy
Wiek: 28
Dołączył: 25 Wrz 2007
Posty: 525
Wysłany: 2012-11-05, 23:25   

Może coś się uda... warto pokombinować w configu ale teoretycznie jesteś na straconej pozycji.
_________________
MoHCenter Team, www.mohcenter.pl www.moh-center.com
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group



Copyright by MoHCenter.pl (C) 2010