|
Co z dzialem "Inne Gry MoH" ?!? |
| Autor |
Wiadomość |
KjUb
szeregowy

Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 08 Lis 2007 Posty: 37 Skąd: GDYNIA
|
Wysłany: 2009-03-23, 21:32 Co z dzialem "Inne Gry MoH" ?!?
|
|
|
wiem, ze MOH i MOH U to gry stare i raczej nikt o nich pamieta, nikt nimi sie nie interesuje lub w nie gra, ale milo bylo by wejsc w dzial tych gier na stronie glownej i poczytac jakie to poczatki miala seria Medal of Honor wiem ze sa arty i kody, ale moze jakies opisy misji, screeny, recenzja itp. - czyli to co w innych dzialach
btw wzial mnie sentyment do tych tytulow, poniewaz na dniach mam zamiar, po raz kolejny przejsc obie czesci, wiec moglbym dostarczyc opisow i screenow (ps2, moze emulator)... |
| Ostatnio zmieniony przez KjUb 2009-04-01, 21:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
ChemicalRider
ganerał armii
|
Wysłany: 2009-03-23, 22:00
|
|
|
Screeny? Trudno znaleźć takie z MoH czy MoH U z PSX
Ogólnie mam zamiar w przyszły weekend poprawić wszystkie artykuły ‘’Informacje’’ z wszystkich gier MoH, niektóre ‘’Zapowiedzi’’ będą zamienione właśnie w Informacje o danej grze.
Trudno cokolwiek napisać o tych tytułach nie grając w nie, jest mało informacji o nich nawet na gamespot.com Najlepiej jeśli do redakcji by dołączyła osoba która grała w te gry i może coś ciekawego napisać o tych tytułach.
Poza tym.. pracuje nad tekstami do angielskiej wersji MoHCenter ^^ więc staram się na tym skupić.
Wydało się !!!!1111111 : O
P.S. Jeśli oczywiście masz oryginalne zakupione MoH lub MoH U na PSX możesz legalnie grać przez emulator na PC w te gry Jeśli tak nie jest…. Zaraz otrzymasz warna xD |
_________________ MoHCenter Team, www.mohcenter.pl www.moh-center.com |
|
|
|
 |
KjUb
szeregowy

|
Wysłany: 2009-03-23, 22:26
|
|
|
moja oryginalna plyta z MOH pare lat temu doslownie wybuchla w cd-romie plyta obrocila sie w pyl, a cd-rom tez diabli wzieli wiec szczerze to mam kopie zapasowa MOH'a ale MOH U mam oryginala, hehe a kto mowil o emulatorze, grac bede na ps2, bo mi laser padl w psx najwyzej porownam screeny z ps2 z tymi z emu i zobaczymy co dalej...
hmm a bez dolaczania do redakcji cos mozna wskorac ? a jesli chodzi o opisy gry lub misji, mozna opierac sie np. na gamefaqs.com, jednak wole wlasne doswiadczenie |
|
|
|
 |
Trynia
starszy szeregowy

Pomogła: 1 raz Wiek: 16 Dołączyła: 18 Lis 2008 Posty: 86 Skąd: się biorą dzieci?
|
Wysłany: 2009-03-24, 16:00
|
|
|
Też mam sentyment do pierwszych części medala. Bardzo fajnie powspominać sobie te dawne czasy... Chcesz zobaczyć pierwsze screeny z MOHa ? Oto mój filmik który przedstwia części MOH od początku do Airborna. Jest tam sporo błędów za które przepraszam ! Ale co tam, ważne są screeny ;]
pzdr |
|
|
|
 |
KjUb
szeregowy

|
Wysłany: 2009-03-24, 16:11
|
|
|
wlasnie pare dni temu trafilem na ten filmik, calkiem fajny ale (zawsze musi byc jakies ale) muza nie pasuje mogla by byc oryginalna z kazdej czesci lub jakis motyw przewodni, no i ze screenami troche bledow ale i tak jest spoko
btw jak chce zobaczyc screeny to odpalam MOH lub MOH U na konsoli, tam mam cala mase screenow i nawet filmiki |
|
|
|
 |
cyp
starszy kapral

Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 13 Mar 2009 Posty: 151 Skąd: Dzierżoniów
|
Wysłany: 2009-04-10, 12:07
|
|
|
| Zamieścisz emulator KjUb? Chętnie pogram na PC w MoHU i MoHRS |
_________________ "Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła."-Dmitry Glukhovsky |
|
|
|
 |
KjUb
szeregowy

|
Wysłany: 2009-04-10, 14:00
|
|
|
Chętnie ale później. Teraz za dużo rzeczy na głowie, porzadki, świeta itd. Może bym coś wrzucił do tych konsolowych działów MOH'a, np. emulatory itp...ale do tego jeszcze daleka droga, najpierw muszę co nieco wysłać Chemic'owi, a też nie mam czasu skończyć wszystkiego. |
|
|
|
 |
cyp
starszy kapral

Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 13 Mar 2009 Posty: 151 Skąd: Dzierżoniów
|
Wysłany: 2009-04-10, 19:10
|
|
|
Szkoda. Ale czekam z niecierpliwością |
_________________ "Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła."-Dmitry Glukhovsky |
|
|
|
 |
piotr432
szeregowy

Wiek: 13 Dołączył: 06 Gru 2009 Posty: 44 Skąd: Okolice Łodzi
|
Wysłany: 2010-02-25, 13:01
|
|
|
| można grać na PC w nie ??? |
|
|
|
 |
Jimmy
starszy szeregowy

|
Wysłany: 2010-05-21, 19:13
|
|
|
Jeśli renowacja działu "Inne gry MoH" ma się rozpocząć, to będę bardzo chętny do pomocy, wydaje mi się bowiem że brak jakiegokolwiek szacunku w stronę tamtych części jest hańbą dla serwisu. |
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. |
|
|
|
 |
Mike_Powell
sierżant
|
Wysłany: 2010-05-21, 22:22
|
|
|
Tutaj nikt nie gra w Medala na Pc, a konsole to już w ogóle A żeby odpalić przez emulator grę z Playa trzeba mieć bardzooo dobry komputer |
|
|
|
 |
Crawler
kapitan
|
Wysłany: 2010-05-21, 22:41
|
|
|
| No, masz rację. Nigdy nie graliśmy, nie gramy i nie będzie gramy w Medala, czy to na konsole, a tym bardziej na PC. |
|
|
|
 |
Bibson
Mapper
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 18 Paź 2007 Posty: 366 Skąd: Żary
|
Wysłany: 2010-05-21, 23:37
|
|
|
| Mike_Powell napisał/a: | Tutaj nikt nie gra w Medala na Pc, a konsole to już w ogóle A żeby odpalić przez emulator grę z Playa trzeba mieć bardzooo dobry komputer |
Co tam że mam MoH:AA od kilku lat i ciągle się bawię z tą grą tworząc różne pierdoły. A co do gier z PSXa wystarczy emulator i zwykły średniak na chwilę obecną no ale ja nie wiem dokładnie bo nikt inny nie gra a komputer to też żałość.... |
|
|
|
 |
Jimmy
starszy szeregowy

|
Wysłany: 2010-05-22, 10:36
|
|
|
Nie rozumiem,niby tacy spece od MoH'a a nawet w niego nie grają...
I przede wszystkim powtórzę:
| Cytat: | | Jeśli renowacja działu "Inne gry MoH" ma się rozpocząć, to będę bardzo chętny do pomocy, wydaje mi się bowiem że brak jakiegokolwiek szacunku w stronę tamtych części jest hańbą dla serwisu. |
|
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. |
| Ostatnio zmieniony przez Jimmy 2010-05-22, 10:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Crawler
kapitan
|
Wysłany: 2010-05-22, 10:45
|
|
|