Poprzedni temat «» Następny temat
Wymagania sprzętowe
Autor Wiadomość
mavix
szeregowy

Dołączył: 16 Lis 2010
Posty: 1
Wysłany: 2010-11-16, 21:00   Wymagania sprzętowe

Czy Wejdzie mi Medal of honor 2010

Oto mój sprzęt

System Windows Xp Professional
Service pack 3
Directx 9.0c
procesor 1.8 Dwurdzeniowy
Intel(R) Celeron(R) CPU 430 @ 1.80GHz 1.81

Pamięć 2gb

Karta wideo NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB)

Karta dźwiękowa Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]
Ostatnio zmieniony przez mavix 2010-11-16, 21:23, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
KondzikS 
Moderator


Pomógł: 19 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Kwi 2009
Posty: 544
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2010-11-16, 21:10   

mavix napisał/a:
procesor 1.8 Dwurdzeniowy
Intel(R) Celeron(R) CPU 430 @ 1.80GHz


Ten procesor jest jednordzeniowy, nie pójdzie MoH.
 
 
Derolsik
szeregowy

Dołączył: 09 Gru 2010
Posty: 1
Wysłany: 2010-12-09, 18:14   

Chcialem sie zapytac czy pojdzie mi moh na takim sprzecie :D
Intel core 2 duo 2ghz
Ati radeon x1600
3gb Battlefield chodzil
 
 
Mike_Powell 
sierżant sztabowy


Pomógł: 4 razy
Wiek: 25
Dołączył: 27 Lip 2008
Posty: 375
Skąd: Suwałki
Wysłany: 2010-12-10, 11:22   

Sorry, że piszę w tym temacie ale rozchodzi mi się o kartę grafiki. Kolega wyżej pisał że ma taki model: NVIDIA GeForce 9500 GT (512mb). Otóż ja mam taki sam model tylko, że 1024mb. Trochę nie rozumiem, skoro nazwa jest taka sama itp. to czemu różna jest pojemność karty?
 
 
 
KondzikS 
Moderator


Pomógł: 19 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Kwi 2009
Posty: 544
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2010-12-10, 15:29   

Mike_Powell napisał/a:
Sorry, że piszę w tym temacie ale rozchodzi mi się o kartę grafiki. Kolega wyżej pisał że ma taki model: NVIDIA GeForce 9500 GT (512mb). Otóż ja mam taki sam model tylko, że 1024mb. Trochę nie rozumiem, skoro nazwa jest taka sama itp. to czemu różna jest pojemność karty?


Gdyż te karty są produkowane (albo raczej były) w różnych wariantach. Jest jeszcze opcja z wielkością pamięci 256mb :P
 
 
Mike_Powell 
sierżant sztabowy


Pomógł: 4 razy
Wiek: 25
Dołączył: 27 Lip 2008
Posty: 375
Skąd: Suwałki
Wysłany: 2010-12-10, 18:27   

Aha, dzięki, :D Myślałem, że może u mnie coś nie tak pokazuje :D ,bo większość osób ma 512 na tych kartach.
 
 
 
Kamcio540
szeregowy

Dołączył: 16 Gru 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-12-18, 16:45   

Mi działa na procesorze jednordzeniowym 1.7 GHZ
Karta graficzna Geforce 7300 GT 256mb
:P
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group



Copyright by MoHCenter.pl (C) 2010