Poprzedni temat «» Następny temat
Kupno :D
Autor Wiadomość
KondzikS 
Moderator


Pomógł: 19 razy
Wiek: 25
Dołączył: 15 Kwi 2009
Posty: 544
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2011-01-26, 11:14   

pTR napisał/a:
Aha, jeszcze jedno. M60 i MP7 są tylko i wyłącznie w wersji limitowanej czy da się je zdobyć wraz z postępem w grze ?


Tylko w limitowanej.
 
 
lucas 
szeregowy


Wiek: 24
Dołączył: 26 Sty 2011
Posty: 8
Skąd: Polska
Wysłany: 2011-01-26, 21:37   

Także przyłączam się do twórcy tematu ^^ mam pytania przede wszystkim do osób grających w bf najlepiej w bc2. Czy mapy są tak samo duże ? Czy jest w teamie podział na squady ? czy jest squad lider? czy można wybrać miejsce odrodzenia i czy to może być ktos ze squadu czy jest jak w codzie losowy spawn który lami? czy są pojazdy? jak tak to jakie? czy można rozsyłać ammo, apteczki, reanimować i naprawiać pojazdy w zależności od klasy? czy bronie są podzielone na nacje ? czy gra jest tak samo przesadzona jak mw2 (chodzi głównie mi o dodatki do broni i wyposażenie) czy ustatkowany jak w bc2?

zachwycił mnie battlefield gram od niedawna w niego co prawda ale jest super. moh ta sama firma, lecz podobno w tej serii jest nastawienie na singiel - w bf odwrotnie. mam nadzieję jednak że multi jest w miarę podobny (głównie zależy mi na dużych mapach, team playu i pojazdach).
_________________
Pozdrawiam :)
 
 
Rain 
starszy plutonowy


Pomógł: 3 razy
Wiek: 35
Dołączył: 15 Paź 2010
Posty: 236
Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-01-27, 16:45   

lucas napisał/a:
Czy mapy są tak samo duże ?

Tak
Cytat:
Czy jest w teamie podział na squady ? czy jest squad lider? czy można wybrać miejsce odrodzenia i czy to może być ktos ze squadu

Nie
Cytat:
czy jest jak w codzie losowy spawn który lami?

Spawny są przypisane do poszczególnych osob (w Combat Mission), w innych trybach są przypisane d miejsc na mapach.
Cytat:
czy są pojazdy? jak tak to jakie?

Tak, Bradley.
Cytat:
czy można rozsyłać ammo, apteczki, reanimować i naprawiać pojazdy w zależności od klasy?

Nie
Cytat:
czy bronie są podzielone na nacje ?

Tak
Cytat:
czy gra jest tak samo przesadzona jak mw2 (chodzi głównie mi o dodatki do broni i wyposażenie) czy ustatkowany jak w bc2?

Custom jest dobry, 3 dodatki na broń.
Cytat:
zachwycił mnie battlefield gram od niedawna w niego co prawda ale jest super. moh ta sama firma, lecz podobno w tej serii jest nastawienie na singiel

Ktoś Ci głupot nagadał, jak można nastawić grę MP na singiel 3godzinny?
_________________
 
 
lucas 
szeregowy


Wiek: 24
Dołączył: 26 Sty 2011
Posty: 8
Skąd: Polska
Wysłany: 2011-01-27, 17:00   

nie wiem jak jest w 2010 ale podobno w allied assault pacific assault i airborne single były długie, realistyczne i dobrze sklejone i kumpel mi mówił ze to były najlepsze single o IIWŚ w które grał kiedykolwiek a multi w wymienionych częściach były "na odwal" i mało osób w nie grało.

bradley... mało trochę. jako nagroda za killstreak jak w codzie czy stoi na spawnie?
_________________
Pozdrawiam :)
 
 
TheDamianX11 
szeregowy


Dołączył: 15 Paź 2010
Posty: 34
Skąd: Lubin
Wysłany: 2011-01-27, 18:46   

http://www.gram.pl/sk6_9Q..._1_Edition.html
Jaki ze mnie łep że nie kupiłem tam MoH'a :/
_________________
 
 
 
Rain 
starszy plutonowy


Pomógł: 3 razy
Wiek: 35
Dołączył: 15 Paź 2010
Posty: 236
Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-01-27, 22:38   

lucas napisał/a:
jako nagroda za killstreak jak w codzie czy stoi na spawnie?

Nie rozumiem...można po Polsku?
_________________
 
 
lucas 
szeregowy


Wiek: 24
Dołączył: 26 Sty 2011
Posty: 8
Skąd: Polska
Wysłany: 2011-01-27, 22:53   

jako nagroda za ileś tam zabić pod rząd czy stoi na rozstawieniu (1. spawnie) i każdy może do niego wsiąść? chodzi mi o m2 bradley
_________________
Pozdrawiam :)
 
 
Rain 
starszy plutonowy


Pomógł: 3 razy
Wiek: 35
Dołączył: 15 Paź 2010
Posty: 236
Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-01-28, 00:10   

Bradley jest od początku dostępny, acz tylko na dwóch mapach w trybie Combat Mission.
Gdy zostanie zniszczony, "odradza sie" na respie.
_________________
 
 
Nick 
pułkownik


Pomógł: 43 razy
Wiek: 23
Dołączył: 16 Paź 2007
Posty: 1329
Wysłany: 2011-01-28, 09:58   

lucas napisał/a:
nie wiem jak jest w 2010 ale podobno w allied assault pacific assault i airborne single były długie, realistyczne i dobrze sklejone i kumpel mi mówił ze to były najlepsze single o IIWŚ w które grał kiedykolwiek a multi w wymienionych częściach były "na odwal" i mało osób w nie grało.


Akurat Allied Assault wraz z dodatkami był jednym z najlepszych gier FPS multiplayer - więcej, mimo dziewięciu lat ludzie wciąż w nią grają.

Co do FPS-ów, to ja na C2D E5200 (podkręcony do 3.0) i GF9600GT wyciągałem na becie 50-70 FPS, w dodatku na Win7.
 
 
lucas 
szeregowy


Wiek: 24
Dołączył: 26 Sty 2011
Posty: 8
Skąd: Polska
Wysłany: 2011-01-30, 22:30   

po przeczytaniu recenzji na portalu i opinii na forum chyba kupię tą grę :) po lekturze opisów game modów jedyny który mnie zainteresował i w który będę wyłącznie grał to misja bojowa. macie jakieś porady dla kogoś kto pierwszy raz odpali grę z tej serii i który chce grać ten tryb? może mi ktoś powiedzieć co daje dlc hot zone? słyszałem coś o tym lecz nigdzie nie mogę znaleźć co daje :p
_________________
Pozdrawiam :)
 
 
TheDamianX11 
szeregowy


Dołączył: 15 Paź 2010
Posty: 34
Skąd: Lubin
Wysłany: 2011-01-31, 13:53   

Ja gram często w na Misje bojowe ,więc możesz podać mi nick i cię zaprosze do znajomych :P . A hot zone to dodatkowe mapy i chyba dodatkowy tryb jak się nie myle.
_________________
 
 
 
kewin
starszy kapral

Dołączył: 05 Lip 2010
Posty: 164
Wysłany: 2011-01-31, 14:16   

@TheDamianX11
Ja też często gram w misje bojowe mój nick to KewinPol.
 
 
retsab
szeregowy

Dołączył: 22 Sty 2011
Posty: 12
Wysłany: 2011-01-31, 22:15   

ja właśnie zamówiłem sobie medala wersje tier 1 za 79zł więc niedługo będe mógł z wami pograć, pozostało tylko jeszcze podłączyć odpowiedniego neta
_________________
 
 
lucas 
szeregowy


Wiek: 24
Dołączył: 26 Sty 2011
Posty: 8
Skąd: Polska
Wysłany: 2011-01-31, 22:24   

u mnie krucho ostatnio z kasą ale jak się uzbiera to na pewno kupię i coś zagramy razem :)
_________________
Pozdrawiam :)
 
 
TheDamianX11 
szeregowy


Dołączył: 15 Paź 2010
Posty: 34
Skąd: Lubin
Wysłany: 2011-02-01, 10:49   

Heh.. mam takiego złoma że jak włączam MoH'a to przy logu EA się zawiesza :evil:
_________________
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group



Copyright by MoHCenter.pl (C) 2010