Poprzedni temat «» Następny temat
GTA IV Problem
Autor Wiadomość
Mike_Powell 
sierżant sztabowy


Pomógł: 4 razy
Wiek: 23
Dołączył: 27 Lip 2008
Posty: 375
Skąd: Suwałki
Wysłany: 2011-08-18, 22:58   GTA IV Problem

No cześć. Patrząc na zalecane wymagania GTA 4 byłem pewien, że u mnie będzie śmigać w porządku, niestety tak nie jest. Komputer sam ustawił konfigurację odpowiednią dla mojego sprzętu. Wszystkie detale na 'High' i rozdzielczość na 1680x1050. Tylko, że gra tak się tnie, że ciężko wejść do menu. Dałem wszystko na low ale tak się nie da grać! O co tu do jasnej cholery chodzi?????
Mam Windows XP, Service Pack 3 i ściągałem nowe sterowniki jakiś miesiąc temu.
Mój procek: Intel Pentium E5300
Pentium Dual Core CPU E5300 @ 2.60GHz
3072Mb RAM
NVIDIA GeForce 9500 GT - 1024 MB
Wydaje mi się, że spełniam te zasrane wymagania. Jeśli nie maksymalne to minimalne, ale ja już do tego nie mam głowy...
Jeśli wiecie co jest grane to pomóżcie, proszę. Dodam, że np. nowy Medal of Honor działał mi w rozdzielczości 1920x1080 i wszystko na High bardzo dobrze i płynnie.
 
 
 
Nick 
pułkownik


Pomógł: 43 razy
Wiek: 22
Dołączył: 16 Paź 2007
Posty: 1329
Wysłany: 2011-08-18, 23:39   

Mike_Powell napisał/a:
NVIDIA GeForce 9500 GT - 1024 MB


nigdy nie bierz niczego co jest od nVidii i ma końcówkę inną niż 600 albo wyższą. wszystkie te x400, x500 itp to jest tani i nieopłacalny szajs.



no chyba że chcesz składać kompy na allegro ;>
 
 
Mike_Powell 
sierżant sztabowy


Pomógł: 4 razy
Wiek: 23
Dołączył: 27 Lip 2008
Posty: 375
Skąd: Suwałki
Wysłany: 2011-08-19, 09:09   

Ok, dobra. A czy zmiana Windowsa na 7 zdziałałaby coś? Tam są zupełnie inne sterowniki, directxy itp.
 
 
 
ChrisPL 
szeregowy


Wiek: 29
Dołączył: 26 Kwi 2008
Posty: 37
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2011-08-23, 20:24   

Cześć jak nie grasz przez siec to zainstaluj patch 1.0.3.0 na tym patchu gra działa bardzo dobrze. Możesz też zrobić commandline komendy do znalezienia w google albo na http://forum.gtasite.pl/
 
 
 
Mike_Powell 
sierżant sztabowy


Pomógł: 4 razy
Wiek: 23
Dołączył: 27 Lip 2008
Posty: 375
Skąd: Suwałki
Wysłany: 2011-08-24, 08:21   

Patch uniemożliwia granie w Multiplayer? btw. Ja w ogóle mam wersję Steam i nie wiem czy tam da się cokolwiek doinstalować :/
 
 
 
Armando123
szeregowy

Dołączył: 31 Mar 2013
Posty: 20
Wysłany: 2013-05-14, 16:18   

Czasami jest tak ze niektore patche blokuja niektore rzeczy :D
_________________
Cracki do Gier
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group



Copyright by MoHCenter.pl (C) 2010