Poprzedni temat «» Następny temat
Aktualizator
Autor Wiadomość
KolorowoBrody
szeregowy

Dołączył: 12 Sie 2012
Posty: 12
Wysłany: 2012-08-12, 18:36   Aktualizator

Siemka kupilem gre moh jakis czas temu no i gralem dopółki nie wyskakuje mi okienko(oczywiscie jak wlaczam multiplayer) i pisze (aktualizator jest juz uruchomiony) no i nic sie nie dzieje nie moge wlaczyc wgl multi,.pomocy..
 
 
ChemicalRider 
ganerał armii

Pomógł: 8 razy
Wiek: 29
Dołączył: 25 Wrz 2007
Posty: 525
Wysłany: 2012-08-13, 20:13   

Prawdopodobnie twój firewall w antyvirusie blokuje ten aktualizator. Spróbuj go wyłączyć na chwile i wtedy uruchomić grę.

Masz oczywiście oryginalną grę?
_________________
MoHCenter Team, www.mohcenter.pl www.moh-center.com
 
 
KondzikS 
Moderator


Pomógł: 19 razy
Wiek: 27
Dołączył: 15 Kwi 2009
Posty: 544
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2012-08-14, 20:34   

Spróbuj też włączyć grę bezpośrednio z exe'ka do MP, wtedy aktualizator nie będzie w ogóle uruchamiany.

TWOJA_SCIEZKA_GRY/MP/MoHMPGame.exe
 
 
KolorowoBrody
szeregowy

Dołączył: 12 Sie 2012
Posty: 12
Wysłany: 2012-08-15, 13:45   

dzieki,ale teraz kolejny problem wyrzucaa mnie z serwera.:D
 
 
KolorowoBrody
szeregowy

Dołączył: 12 Sie 2012
Posty: 12
Wysłany: 2012-08-15, 13:54   

Gdyby dalej nie działało wyłącz firewall i antywirusa.-jak to zrobic udzieliłby ktosa nieco dokladniejszej instrukcji bo ja nie ogarniam.:D
 
 
Rain 
starszy plutonowy


Pomógł: 3 razy
Wiek: 36
Dołączył: 15 Paź 2010
Posty: 236
Skąd: Łódź
Wysłany: 2012-08-15, 21:19   

Jaki niby masz ten fw i anty ?

A sprawa podstawowa, czy masz zainstalowany i ZAKTUALIZOWANY pb?
 
 
KolorowoBrody
szeregowy

Dołączył: 12 Sie 2012
Posty: 12
Wysłany: 2012-08-16, 15:50   

tak.,mam zainstalowanmy ,oczywiscie mam oryginal ,wiec niewiem:)
 
 
Rain 
starszy plutonowy


Pomógł: 3 razy
Wiek: 36
Dołączył: 15 Paź 2010
Posty: 236
Skąd: Łódź
Wysłany: 2012-08-16, 16:49   

Zaktualizowany PB ?
_________________
 
 
KolorowoBrody
szeregowy

Dołączył: 12 Sie 2012
Posty: 12
Wysłany: 2012-08-16, 18:27   

tak. :|
 
 
KolorowoBrody
szeregowy

Dołączył: 12 Sie 2012
Posty: 12
Wysłany: 2012-08-19, 13:15   

wylaczylem firewall i antywirusa i nadal nie działą.
 
 
Rain 
starszy plutonowy


Pomógł: 3 razy
Wiek: 36
Dołączył: 15 Paź 2010
Posty: 236
Skąd: Łódź
Wysłany: 2012-08-19, 18:33   

Hmmm, luknij te tematy:
Forum EA
PB
 
 
KolorowoBrody
szeregowy

Dołączył: 12 Sie 2012
Posty: 12
Wysłany: 2012-08-19, 21:03   

juz na szczescie dalo rade,zainstalowalem ponownie moha i pb i podzialalo ale i tak dzieki.
 
 
Rain 
starszy plutonowy


Pomógł: 3 razy
Wiek: 36
Dołączył: 15 Paź 2010
Posty: 236
Skąd: Łódź
Wysłany: 2012-08-19, 22:47   

No to będzie kolejny wątek dla potomnych z kolejnymi rozwiązaniami ;)
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group



Copyright by MoHCenter.pl (C) 2010