Poprzedni temat «» Następny temat
"Program przestał działać"
Autor Wiadomość
rfz
szeregowy

Dołączył: 27 Paź 2012
Posty: 3
  Wysłany: 2012-10-27, 07:14   "Program przestał działać"

Cześć Wszystkim,

Mam ogromny problem i nie ukrywam, że liczę na Waszą pomoc ;) Po kilku - kilkunastu minutach gry dostaje zawieszki i pojawia mi się okno "Program przestał działać", równa to się z tym, że dostaje już ataków padaczki z nerwów ;)

Ale do rzeczy, jestem świeżo po formacie, moja maszynka to:

Cytat:
i5 core, 3,6 GHz
Raden 6800 HD
4 GB ramu


Próbowałem wielu rzeczy, od uruchamianie jako administrator, po zmiany ustawień dźwięków, sterowniki, oczyszczanie dysków i tak dalej i tak dalej.. nie pomogło nic, instalowałem nawet ostatnio jakieś wspomagacze, pomogły na tyle, że mogę grać maksymalnie do 30-40 minut ;)

Mega proszę Was o pomoc i poradę jak mogę sobie z tym poradzić!! Dodam jeszcze, że dzieje mi się to w każdej grze.. w BF3 moja rozgrywka trwa maksymalnie 10 minut, w CS wyrzuca mnie przy zmianie mapy.. tak więc, jak widzicie, dzieję się to zarówno w nowych i starych grach..

PS. Pytanie dodatkowe, jak wyłączyć mikrofon w grze?!
 
 
FoW-Bandit
szeregowy

Dołączył: 15 Paź 2012
Posty: 4
Wysłany: 2012-10-27, 08:44   

sprawdź temperatury - procesora i na karcie graficznej.

w czasie gry nasikasz TAB i trzymasz aż pojawi się menu. Wyłącz VOIP
_________________
 
 
ChemicalRider 
ganerał armii

Pomógł: 8 razy
Wiek: 28
Dołączył: 25 Wrz 2007
Posty: 525
Wysłany: 2012-10-27, 12:38   

FoW-Bandit napisał/a:

w czasie gry nasikasz TAB i trzymasz aż pojawi się menu. Wyłącz VOIP


Czasami trzeba wyłączać na każdej nowej mapie... taki bug.

Co do głównego problemu - ciężko cokolwiek powiedzieć, tym bardziej że jest to laptop... ale prawdopodobnie się przegrzewa.
_________________
MoHCenter Team, www.mohcenter.pl www.moh-center.com
 
 
rfz
szeregowy

Dołączył: 27 Paź 2012
Posty: 3
Wysłany: 2012-10-27, 14:07   

nie, nie jest to laptop..
 
 
wajdzik007 
szeregowy


Wiek: 27
Dołączył: 19 Paź 2012
Posty: 8
Skąd: Tarnów
Wysłany: 2012-10-28, 23:26   

http://www.forum.ea.com/pl/posts/list/192704.page może to coś pomoże
_________________
 
 
reksio1 
starszy szeregowy


Dołączył: 27 Sie 2010
Posty: 67
Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 2012-11-02, 21:21   

Witam. Borykam się z tym samym problemem na początku przyjacielu 4 GB Ramu to mało na tą grę choć piszą że wystarczy , sprawdź sobie w momencie zwiechy ile masz wykorzystane pamięci fizycznej idę o zakład że do zera ( najeżdżasz myszką na dolny pasek ,prawa myszka - uruchom menadżera - wydajność - monitor zasobów ) , następna sprawa jaką wersję sterów masz wgraną jeżeli ostatnią ( najnowszą ) to wywal ją i zainstaluj 12.8 - jest to ostatnia stabilna wersja sterowników . Daj znać jak ci poszło
_________________
|P.O.S| Clan PL
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group



Copyright by MoHCenter.pl (C) 2010