Poprzedni temat «» Następny temat
Problem
Autor Wiadomość
lurtz95
szeregowy

Dołączył: 21 Sty 2010
Posty: 5
Wysłany: 2010-01-21, 10:13   Problem

Mam taki problem jak niektórzy moi znajomi.Otóż jak się dowiedziałem z Wazego newsa ze strony głównej występują błędy u osób posiadających kartę raficzną Ati Radeom i ja taką właśnie posiadam.Ściągnąłem ten patch i zainstalowałem jak czytałem w pomocy technicznej EA nowe sterowniki i nadal mi nie działa ta gra.Czy macie jakiś jeszcze pomysł co z tym zrobić?Dołaczm screen z informacją o błędzie.
 
 
4r73k
Administrator


Pomógł: 22 razy
Dołączył: 25 Wrz 2007
Posty: 357
Wysłany: 2010-01-21, 11:06   

lurtz95, jaki masz sprzęt, system? Gra jest oryginalna?
 
 
lurtz95
szeregowy

Dołączył: 21 Sty 2010
Posty: 5
Wysłany: 2010-01-21, 16:22   

System operacyjny: Windows XP
RAM: 2 GB
Karta graficzna: Ati Radeom x1650 series
Spęłniam wymagania tylko ta karta graficzna się nie zgadza.Wiecie coś o jakimś patcu,który ma naprawić ten błąd?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group



Copyright by MoHCenter.pl (C) 2010