Poprzedni temat «» Następny temat
Wielki problem
Autor Wiadomość
Nick 
pułkownik


Pomógł: 43 razy
Wiek: 23
Dołączył: 16 Paź 2007
Posty: 1329
Wysłany: 2010-07-06, 21:08   

mi crashuje tylko podczas killstreaka u rebeliantów. no ale cóż, mam nadzieję że to naprawią.
 
 
jendr3k 
szeregowy

Dołączył: 05 Lip 2010
Posty: 10
Wysłany: 2010-07-07, 09:53   

Ja tez mam sposób ale nie zawszedziała, polega na tym ze trzeba grac cała mape jedna klasa. Jak chciałem zmienic klase w polowie mapy to mnie wyrzucało.Mi to działa ale nie zawsze
 
 
kozalukasz 
szeregowy

Wiek: 33
Dołączył: 07 Lip 2010
Posty: 3
Skąd: Wielkopolska
Wysłany: 2010-07-07, 15:14   

Może i nie poskutkuje ale spróbować zawsze warto! :)

Sposób na Battlefielda - gry która też chodzi na silniku z MoH'a (z wiadomych przyczyn nie będę podawał jakiego).

Jeśli chodzi o nvidie to problemów jest cała masa i to głównie z wykorzystaniem Physx i Vertex Shader 4.0, przy Ati problemy są znikome, a i sterowniki dobrze są pisane.

Podstawa:
- Windows XP koniecznie Service Pack 2
- DirectX 9.0c

Dla kart nvidia:
- sterowniki nvidia 180.84 - sterowniki jak na razie najlepsze i najstabilniejsze.

Dla kart Ati:
- sterownik ati ccc aktualnie najnowszy ze strony producenta (z płyty instalacyjnej może już być przestarzały)

Przed instalacją sterowników pamiętajcie o wcześniejszym usunięciu poprzednich!
 
 
siwy0717
szeregowy


Dołączył: 08 Lip 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-07-08, 00:49   

Mój błąd polega na tym że podczas poruszania się cofa mnie do tyłu lub w inną stronę i gdy to się dzieję to wchodzi w większość ścian proszę jeżeli możecie napiszcie do EA o poprawienie tego błędu.
 
 
ChemicalRider 
ganerał armii

Pomógł: 8 razy
Wiek: 28
Dołączył: 25 Wrz 2007
Posty: 525
Wysłany: 2010-07-08, 08:55   

Podstawa to mieć Windows 7 - najnowsze gry są pisane pod ten system bo lepiej wykorzystują ich potencjał. Ja przed samą betą przeprowadziłem się z Windows XP na Windows 7 z myślą o tym aby ta gra mi jako tako chodziła - pomimo że mój komp ma już swoje lata.
_________________
MoHCenter Team, www.mohcenter.pl www.moh-center.com
 
 
trzoniol
szeregowy

Dołączył: 05 Lip 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-07-08, 08:59   

Nick napisał/a:
mi crashuje tylko podczas killstreaka u rebeliantów. no ale cóż, mam nadzieję że to naprawią.


nie wiem co to ten killstreak :P ale u mnie tez u nich kraszuje jak juz za dobrze mi idzie i za duzo killne osob :P
 
 
Nick 
pułkownik


Pomógł: 43 razy
Wiek: 23
Dołączył: 16 Paź 2007
Posty: 1329
Wysłany: 2010-07-08, 13:41   

Np. Mortar strike po zdobyciu 40 punktów.
 
 
siwy0717
szeregowy


Dołączył: 08 Lip 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-07-08, 13:49   

No tak ale ja mam W7 i najnowsze sterowniki i nic mi nie zmienia.


Do trzoniol killstreak to jest ile osub zabijesz pod rząd bez zginięcia ja miałem 29 najyższy ale na ps3 grając w MAG.
 
 
Sharp^Claw 
szeregowy

Dołączył: 25 Cze 2010
Posty: 42
Wysłany: 2010-07-08, 14:43   

To jest mało możliwe, bo 7 osobom pomógł windows 7 i dx10
spróbuj zatem:
menu start->Użytkownik(twoja nazwa profilu)->Moje dokumenty->Medal of Honor MP Beta->Otwórz settings i przy wartości DxVersion=auto zmień z auto na 10:
DxVersion=10. Zachowaj zmiany i spróbuj


Tego ja już nie rozumiem.
siwy0717 napisał/a:
Do trzoniol killstreak to jest ile osub zabijesz pod rząd bez zginięcia ja miałem 29 najyższy ale na ps3 grając w MAG.
 
 
mewa12345
szeregowy

Dołączył: 07 Lip 2010
Posty: 5
Wysłany: 2010-07-08, 17:36   

gram bez killstreaków, gra chodzi bez żadnego wyjścia, wystarczy żę ubije 2,3 pod rząd a od razu wywala... czyli praktycznie co 2-3 min.
 
 
jendr3k 
szeregowy

Dołączył: 05 Lip 2010
Posty: 10
Wysłany: 2010-07-08, 18:00   

Ja tez tak mam, i nie wiem jak mam testowac ta gre jak nie moge zagrac dluzej niż 2-3min.Powinni poczekac z tą beta dopracowac troche i wtedy wypuścić bo teraz się nie da grać.
 
 
Alankos
szeregowy

Wiek: 30
Dołączył: 08 Lip 2010
Posty: 2
Skąd: Katowice
Wysłany: 2010-07-08, 18:26   

a to ciekawe O_O

wszyscy macie win 7 ?

Ja mam viste 64 ultimate i tego nie mam + dx 10 pod kartą gtx 260

Dziwne to ...
 
 
 
mewa12345
szeregowy

Dołączył: 07 Lip 2010
Posty: 5
Wysłany: 2010-07-08, 21:50   

UP:

gra wywala jak ktoś napisał trochę wyżej tylko u talibów i TYLKO gdy mamy szybki strake, czyli np. 2 fragi w przeciągu sekundy bądź 2, gdy grałem w aliantach kosiłem po3-4 przez 30 min i zero wyjść, w talibach było ok póki ni padły 2 fragi pod rząd, sprawdziłem kilka razy, i tak samo, i btw. mam xp nie viste czy 7
 
 
Nick 
pułkownik


Pomógł: 43 razy
Wiek: 23
Dołączył: 16 Paź 2007
Posty: 1329
Wysłany: 2010-07-08, 23:01   

ja niedługo ''zdobędę'' win7, zainstaluję i zobaczę czy będzie OK.
 
 
siwy0717
szeregowy


Dołączył: 08 Lip 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-07-08, 23:19   

Do Sharp^Claw miałem dzisiaj sytuacje że na jakieś 30 minut przestało się psuć ale później już wrócił ten sam błąd i nawet twoja metoda nic mi nie dała cały czas late w te i wewte.
Ale podejrzewam że to jest błąd bety a nie dx10. tuż przed tym jak mi się to naprawiło to zostałem wywalony z gry i dostałem jakiegoś msg o tym ze osuwają błędy i prze pół godziny miałem fajną zabawę ale jak już się zepsuło to myślałem że mnie szlak trafi. :x
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group



Copyright by MoHCenter.pl (C) 2010