Poprzedni temat «» Następny temat
Poważny problem
Autor Wiadomość
Mike_Powell 
sierżant sztabowy


Pomógł: 4 razy
Wiek: 23
Dołączył: 27 Lip 2008
Posty: 375
Skąd: Suwałki
Wysłany: 2010-07-12, 12:02   Poważny problem

Więc tak : wchodzę do kompa, klikam ppm na pulpicie, wybieram właściwości, tam ustawienia, potem zaawansowane. Klikam na zakładkę monitor i wybieram sterownik. Następnie aktualizuj sterownik. Sterowniki mam zaktualizowane, po ponownym uruchomieniu kompa rozdzielczość zmieniła mi się z 1440 (na ileś tam) na 1280 na 1024 i problem w tym że nie mogę z powrotem ustawić tej rozdzielczości monitora 1440, przywróciłem stary sterownik i nadal nic. Pomóżcie :(
 
 
 
Mike_Powell 
sierżant sztabowy


Pomógł: 4 razy
Wiek: 23
Dołączył: 27 Lip 2008
Posty: 375
Skąd: Suwałki
Wysłany: 2010-07-12, 12:23   

Dobra, narzędzie przywracania systemu zrobiło z powrotem
 
 
 
TomekC-PL 
starszy szeregowy

Wiek: 22
Dołączył: 23 Cze 2010
Posty: 52
Wysłany: 2010-07-15, 07:53   

Czyli co?Sam sobie pomogłeś?Czyli ten topic to było tylko po to,żebyśmy znali twoje przemyślenia co do zmiany rozdzielczości? :P :mrgreen:
 
 
 
Mike_Powell 
sierżant sztabowy


Pomógł: 4 razy
Wiek: 23
Dołączył: 27 Lip 2008
Posty: 375
Skąd: Suwałki
Wysłany: 2010-07-15, 09:25   

Najpierw napisałem prośbę a później wpadłem na to że można cofnąć kompa.
 
 
 
TomekC-PL 
starszy szeregowy

Wiek: 22
Dołączył: 23 Cze 2010
Posty: 52
Wysłany: 2010-07-16, 06:15   

Wiem to,ale chyba woła się o pomoc jak już się nie wie co zrobić,a nie jak masz jeszcze jeden pomysł na głowie :P
 
 
 
Mike_Powell 
sierżant sztabowy


Pomógł: 4 razy
Wiek: 23
Dołączył: 27 Lip 2008
Posty: 375
Skąd: Suwałki
Wysłany: 2010-07-16, 12:15   

To usuń te posty jak Ci nie odpowiada a w ogóle to widać że nabijasz posty, codziennie przynajmniej po 15 razy piszesz
 
 
 
TomekC-PL 
starszy szeregowy

Wiek: 22
Dołączył: 23 Cze 2010
Posty: 52
Wysłany: 2010-07-20, 15:15   

Hehe
 
 
 
Nick 
pułkownik


Pomógł: 43 razy
Wiek: 22
Dołączył: 16 Paź 2007
Posty: 1329
Wysłany: 2011-04-26, 21:35   

Ta, hehe! 8)
 
 
Armando123
szeregowy

Dołączył: 31 Mar 2013
Posty: 20
Wysłany: 2013-05-14, 16:29   

hahaha :D jak mi brakuje tyranek na TS3 :P
_________________
Cracki do Gier
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group



Copyright by MoHCenter.pl (C) 2010